Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Laborvizsgálatok beutaló és várakozás nélkül

Vizsgálatkérés A PentaCore Laboratóriumban végzett vizsgálatokhoz nem szükséges előzetes orvosi beutaló, de a laboratóriumtól kért vizsgálatokat és az általa szolgáltatott eredményeket kérjük konzultálja meg kezelőorvosával.

  • Laboratóriumunkba ajánlott, bár nem kötelező az előzetes bejelentkezés, ezen esetekben várakozás és sorbanállás nélkül  tudjuk Önt fogadni.
  • Ügyfeleinket hétfőtől csütörtökig 7:40-14:30 óra között, pénteken 7:40-13:00 óra között fogadjuk.
  • Rutin laboratóriumi és géndiagnosztikai vizsgálati listánkból tájékozódhat a laboratórium által jelenleg vállalt vizsgálatokról és azok árairól.

 

  • Lehetőség van külső vizsgálatkérő helyen már előzetesen levett biológiai minta (vér, vizelet) analizálására. Ekkor kérjük, hogy előzetesen érdeklődjön a vérvételi csövek fajtájáról és az igényelt szállítási körülményekről. A legtöbb esetben a páciens maga el tudja juttatni laboratóriumunkba a mintákat.

 

  • A vizsgálatok, melyeket laboratóriumunk végez fizetős, nem az OEP/TB keretből finanszírozott privát, magánszolgáltatásként üzemelő eljárások, így azok költségeit a minta beérkezésekor kérjük kifizetni. Labroatóriumunkban lehetőség van készpénzes illetve bankkártyás fizetésre egyaránt. Az elvégzett vizsgálatok természetesen nem kerülnek lejelentésre az OEP/TB felé.


Az eredmények az esetek többségében egy munkanapon belül elkészülnek és azokat az igénylő kérésének megfelelően, email-ben vagy postai úton juttatjuk el, de személyesen is átvehetőek. A genetikai vizsgálatokhoz humángenetikus tanácsadást tudunk biztosítani.

Vizsgálatkéréssel kapcsolatos egyéb kérdéseivel kérjük keressen meg bennünket elérhetőségeinken.