• Hírek
  Cikkek száma:
  183
 • Rólunk
  Cikkek száma:
  3
 • Vizsgálataink
  Cikkek száma:
  22
 • Akciók

  Aktuális akcióink

  2017.NOVEMBERBEN ismét PCA3 akció: "Növessz egy bajuszt, hogy megments egy manust!"

  PCA3 akció

  Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az egyre növekvő nyilvánosságot kapó, minden év novemberében megrendezésre kerülő nemzetközi, férfi egészségmegőrző eseményt, a Movember-mozgalmat, a prosztatarák megelőzéséért!

  Laboratóriumunk minden évben csatlakozik a mozgalomhoz, amelynek jelmondata: „Növessz egy bajuszt, hogy megments egy manust!”. A nemzetközi mozgalom a férfiak egészségének védelméről szól, melynek keretében férfiak egy hónapig növesztik a bajszukat. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a prosztatarák veszélyeire. A tavalyi évben csapatunk egy vidám hangvételű videóval kampányolt a férfiak egészségvédelme mellett.

  A videó itt tekinthető meg.

  A idei Movember kampányhoz úgy kívánunk csatlakozni, hogy a vizeletmintából elvégezhető, prosztatarák specifikus PCA3 vizsgálat költségét jelentősen lecsökkentjük. Az eredeti ár (59.000 Ft) helyett, most kedvezményesen 39.000 Ft-ért kínáljuk pácienseinknek. Az akció november 1.-től 30.-ig bejelentkezett vagy a laboratóriumunkban levett minták esetében érvényes és egyéb kedvezmény ezen vizsgálat esetében nem érvényesíthető. Az akció csak privát ügyfelek esetében, a PentaCore Laborban levett mintákra érvényes. (Így nem feltétlenül kell a mintavételnek is megtörténnie, mindössze novemberben kell bejelentkezni, akár egy decemberi időpontra - ezzel tovább bővítjük azok körét, akik ezzel az igen jelentős kedvezménnyel elérhetik a PCA3 vizsgálatot.)

  Laboratóriumunk egyik fő profiljaként immáron 10. éve végzi - az országban egyedüliként - a PCA3 meghatározást, mely ez idáig az egyetlen genetikai alapú, prosztatarák specifikus szűrőteszt. A PCA3 gén kizárólag prosztata szövetben mutatható ki. Tumoros elfajulás esetén a prosztata sejtek 60-100x több PCA3 mRNS-t termelnek, mint a normál sejtek. A teszt eredménye az ún. PCA3-érték, mely közel 80%-os biztonsággal jelzi előre a prosztata daganatot.

  A tesztről bővebben a Prosteon PCA3 oldalán olvashat.

   

     2017.OKTÓBERBEN BRCA -25% AKCIÓ! Örökletes emlő- és petefészekrák vizsgálat!

  BRCA -30% akció Exkluzív ajánlat!

  Minden öröklődő mellrák génvizsgálati csomagunkhoz ingyenes genetikai konzultációs lehetőséget biztosítunk a teszt elvégzését megelőzően, illetve az eredmények kézhezvételekor egyaránt. Továbbá egy prémium minőségű kozmetikummal ajándékozzuk meg Breaston-BRCA emlőrák géndiagnosztikai panelt kérő Ügyfelünket!

  Kiemelt akciónk 2017. október 1-től 31-ig érvényes.

  A PentaCore Lab vezető genetikai laboratóriumként elkötelezett, többek között az öröklődő emlő- és petefészekrák korai felismerésében és diagnosztikájában. Célunk, hogy minél többen értesüljenek az emlőrák genetikai vizsgálatainak lehetőségéről, továbbá szakszerű segítséget kapjanak a géntesztek szükségességéről, előnyeiről és korlátairól a családtervezésben vagy a betegség kezelésében.

  Breaston-BRCA bővebben itt
  BREASTON-BRCA - a BRCA1 és BRCA2 gének TELJES bázissorrendjének meghatározása. Most 25% kedvezménnyel 149.000 Ft helyett 111.000 Ft + ajándék exkluzív kozmetikum minden, a PentaCore laboratóriumba októberben közvetlenül bejelentkező privát ügyfelünknek. Részletek a hírek menüben.

  Az genetikai konzultációra való előjegyzéssel kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken!
  Tel: (06 1) 696-12-96 vagy (06 80) 69-69-69 ingyenesen hívható zöld szám.
  Fax: (06 1) 696-12-98
  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

   

     Korábbi, már lezárt akció: Ingyenes mélyvénás trombózis genetikai vizsgálat PanoramaTM anyai vérből történő magzati szűréshez!

  AkciókHazánkban is elérhető a PanoramaTM teszt, mely az anyai vérből elvégezhető magzati szűrőtesztek legújabb generációját képviseli. A PanoramaTM egy új, egyszerű, kockázatmentes teszt a leggyakoribb magzati kromoszóma rendellenességek felismerésére, amely már a terhesség 9. hetétől elvégeztethető. A 13 vizsgált rendellenesség, többek között a Down-szindróma szűrésére alkalmas tesztről bővebb információt itt találhat.

  2015. május 1-től 2015. augusztus 31-ig laboratóriumunkban PanoramaTM tesztet megrendelők igény esetén, ingyenesen trombózis genetika szűrést is kérhetnek (V-ös véralvadási faktor Leiden mutáció, MTHFR és Prothrombin gén mutáció). A trombózis kialakulásának esélye jelentősen megnő a terhesség alatt, a genetikai háttér ismerete kiemelten fontos ezen időszakban. A mélyvénás trombózis genetikai vizsgálatról bővebb információt itt találhat.

   

     Laboratóriumunk egyre bővülő, előre összeállított diagnosztikai csomagot is kínál kedves ügyfelei részére.

  Akciók Ezen előre összeállított vizsgálati csomagok jelentősen kedvezőbb áron érhetőek el, mint a bennük foglalt vizsgálatok egyedi árai. A csomagok mellé természetesen bármilyen további vizsgálat kérhető a jelenleg több mint 200 egyedi vizsgálatot tartalmazó listánkról.

  Kérjük látogasson el a Rutin Labor - Vizsgálatok oldalunkra bővebb információért!

   

   

   
  Régebbi akcióink

   

  Cikkek száma:
  4
 • Kapcsolat
  Cikkek száma:
  1
 • Egyéb
  Cikkek száma:
  32
 • Videók
  Cikkek száma:
  21
 • Bannerek
  Cikkek száma:
  2
 • Alertek
  Cikkek száma:
  9
 • Anyagcsere betegségek
  Cikkek száma:
  4
 • Csontanyagcsere betegségek
  Cikkek száma:
  6
 • Idegrendszeri betegségek
  Cikkek száma:
  8
 • Tumoros megbetegedések
  Cikkek száma:
  2
 • Kötőszöveti betegségek
  Cikkek száma:
  2
 • Szív és érrendszeri betegségek
  Cikkek száma:
  6
 • Onkogenetika
  Cikkek száma:
  7
 • Véralvadási betegségek
  Cikkek száma:
  4
 • Hordozósági szűrés
  Cikkek száma:
  2
 • Immunológia betegségek
  Cikkek száma:
  1
 • Liquid biopszia
  Cikkek száma:
  3
 • Genetion
  Cikkek száma:
  2
 • Citogenetika
  Cikkek száma:
  3
 • Meddőségi, IVF
  Cikkek száma:
  6