Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

VÉRKÉP és KLINIKAI KÉMIA

Laboratóriumunk beutaló és várakozás nélkül vállalja a rutin klinikai kémiai vér és vizeletvizsgálatokat. Önnek nincs egyéb teendője, mint kiválasztani a kívánt meghatározásokat, majd felkeresni laboratóriumunkat, ahol kollégáink a biológiai minta levétele után az eredményeket a rutin kémiai vizsgálatok esetén legtöbb esetben 1 munkanapon belül megküldik. A Semmelweis Egészségügyi Kft. PentaCore Laboratóriumának alap klinikai-kémiai, hormon és tumor marker vizsgálatait a Semmelweis Egyetem Központi Laboratóriuma végzi.

Hogyan történik a vizsgálat? Érdeklődőink a laboratórium bejelentkezési felületein (ingyenes zöldszámon, weben, email-ben, személyesen) előzetesen egyeztetett időpontra érkeznek.Az adminisztráció után megtörténik a biológiai minta levétele, melyet a szolgáltatást igénybe vevő kérésének megfelelő módon továbbítunk a részére vagy egy ő általa meghatalmazott személy részére.

A vizsgálatokért a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség fizetni, egészségpénztári kártyával közvetlenül nem tudják kiegyenlíteni a szolgáltatást, ám a szerződött egészségpénztárak a vizsgálat árát teljes egészben utólag, adott egészségpénztárnak kiállított számla alapján megtérítik.

Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

 
Vissza a vizsgálatokhoz