Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Olyan diagnosztikai laboratóriumot keres, ahol

MEGTALÁLTA!

Laborvizsgálatok A PentaCore Laboratóriumban jelenleg több mint 300 fajta vizsgálat érhető el a beküldött vagy a helyszínen vett biológiai mintákból.

A közel teljes klinikai kémiai, hormon és tumormarker vizsgálati spektrum mellett, világszínvonalú molekuláris biológiai meghatározásokat végez a labor nagy számban. Ezek magukba foglalják a hepatitis B és C vírusok gyors és napjainkban a legmegbízhatóbb valósidejű PCR és RT-PCR minőségi és mennyiségi meghatározását, különböző betegségekre hajlamosító genetikai mutációk felderítését és számos olyan vizsgálatot, amelyet hazánkban csak a PentaCore Laboratórium kínálatában található meg.

 

Diagnosztikai szolgáltatásainkat bárki szabadon igénybe veheti, a vizsgálatok elvégzése előtt előzetes orvosi beutaló ajánlott, de nem szükséges.

Rutin laborvizsgálataink mellett Laboratóriumunk vezette be Magyarországon az ezeddigi legspecifikusabb prosztatarák diagnosztikát, a PCA3 vizsgálatot és mi rendelkezünk hazánkban a legszélesebb körű géndiagnosztikai vizsgálatlistával is.

Szolgáltatásainkkal örömmel állunk a privát páciensek és a egészségügyi szolgáltatók részére is.