Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

REPRODUKTÍV PANEL


A meddőség a férfi és női reproduktív rendszer betegsége, melynek következtében károsodik a fogantatás, valamint a terhesség kihordásának lehetősége. Meddőségről beszélünk, ha 1 éven belül fogamzásgátlástól mentes rendszeres házasélet ellenére nem következik be a kívánt terhesség. Magyarországon kb. 150 000 párt érint a meddőség problémája. Az esetek kb. 40%-ban a pár női, 40%-ban férfi tagjának, 20%-ban pedig mindkét félnek problémája tehető felelőssé a meddőség kialakulásáért.

Férfi reproduktív panel:
Totál tesztoszteron meghatározása, Szabad tesztoszteron meghatározása, Follikulus Stimuláló Hormon (FSH) meghatározása, Luteinizáló Hormon (LH) meghatározása, Sexual Hormon Binding Globulin (SHBG) meghatározása, Prolaktin meghatározása.

Női reproduktív panel:
Luteinizáló Hormon (LH) meghatározása, Follikulus Stimuláló Hormon (FSH) meghatározása, Prolaktin meghatározása, Macro Prolaktin meghatározása, Ösztradiol meghatározása, Progeszteron meghatározása, Sexual Hormon Binding Globulin (SHBG) meghatározása.


Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

 
Vissza a vizsgálatokhoz