Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Tisztelt Érdeklődőnk!

Információ - pacienseknek 

Olyan diagnosztikai laboratóriumot keres, ahol

  • beutaló és előjegyzés nélkül is kérhet bármilyen vizsgálatot?
  • előjegyzésre várakozási idő nélkül kerül sorra?
  • professzionális munkatársak, kultúrált körülmények között várják?
  • bátran válogathat a laborvizsgálatok, szűrőpanelek között?
  • a leletét az esetek többségében 1 munkanapon belül email-en is megküldik?

MEGTALÁLTA!

A PentaCore Laboratóriumban több mint 200 különböző labordiagnosztikai vizsgálatot végzünk az alap, általános vér- és vizeletvizsgálatoktól, a különböző klinikai kémiai paramétereken át, a hormon és tumormarker szintekig, mely lista folyamatosan bővül.

A PentaCore Laboratórium vezette be 2009-ben Magyarországon a PCA3 prosztatarák diagnosztikát és azóta is az egyetlen PCA3 vizsgálatot végző akkreditált laboratórium Kelet- és Közép-Euróőában.

Mindezek mellett a PentaCore Laboratórium rendelkezik Magyarországon a lehető legszélesebb körű genetikai diagnosztikával, mely géndiagnosztikai vizsgálatok ez egyszerű genetikai eltérések, mutációk vizsgálatátók a legkülönfélébb öröklődő betegségek komplett analizálásán át akár az összes génünk elolvasásáig (exom-szekvenálás) terjednek.

Laboratóriumunkban a helyszínen 14 év fölöttiek vérvételét tudjuk vállalni, ennél fiatalabbaktól a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán rendelkezünk vérvételi lehetőséggel (kérjük érdeklődjön munkatársainknál), és természetesen a külső helyen levett mintákat is tudjuk bármely meghatározásra fogadni. 

Ha kérdése van vagy vizsgálatra szeretne bejelentkezni kérjük keressen meg bennünket bizalommal elérhetőségeinken!