ÖSSZES LABORVIZSGÁLAT

A PentaCore Laboratóriumban végzett általános laboratóriumi vizsgálatok

Laboratóriumunk több, mint 300 fajta labordiagnosztikai meghatározást tartalmazó vizsgálati listája egész Európában egyedülállóként a legegyszerűbb rutin vizelet és vérvizsgálatoktól a klinikai kémiai paramétereken kereszül hormon és tumormarker meghatározásokon át a molekuláris biológia meghatározásokig terjed.

Ügyfeleinek beutaló és várakozás nélkül kínált vizsgálataink felsorolása a vizsgálatlista alatt szerepel.

 

Hogyan történik a vizsgálat? Érdeklődőink a laboratórium bejelentkezési felületein (ingyenes zöldszámon, weben, email-ben, személyesen) előzetesen egyeztetett időpontra érkeznek.Az adminisztráció után megtörténik a biológiai minta levétele, melyet a szolgáltatást igénybe vevő kérésének megfelelő módon továbbítunk a részére vagy egy ő általa meghatalmazott személy részére.

A vizsgálatokért a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség fizetni, egészségpénztári kártyával közvetlenül nem tudják kiegyenlíteni a szolgáltatást, ám a szerződött egészségpénztárak a vizsgálat árát teljes egészben utólag, adott egészségpénztárnak kiállított számla alapján megtérítik.

Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

 
Vissza a vizsgálatokhoz