Információ - orvosoknak

Tisztelt Kolléga!

Információ orvosoknak Laboratóriumunk akár egyedi akár szerződéses alapon vállalja több mint kettőszáz klinika-kémia paraméter, hepatológia molekuláris biológiai és genetikai vizsgálat, rövid határidejű, pontos meghatározását.

 

  • Amennyiben szakrendelése professzionális laborvizsgálati hátteret keres, kérem keressen meg bizalommal elérhetőségeinken! Laboratóriumi vizsgálatok széles skálájával állunk egészségügyi szolgáltatók, magánrendelések rendelkezésére.

 

  • A PCA3 prosztatarák diagnosztika egyedüli akkreditált Kelet-Európai laboratóriumaként állunk az urológus kollégák és szakrendelések rendelkezésére, a mintavételi-transzport eszközök biztosításán és a mintaszállításon keresztül egészen a személyre szabott laborvizsgálati eredmény elektronikus visszajuttatásáig.

 

  • Klinikai kipróbálások validált laborhátterét illetve kutatási igényeket is ki tudunk szolgálni.


A Semmelweis Egészségügyi Kft. PentaCore Laboratóriuma a Semmelweis Egyetem Központ Laboratóriumának és az I. Belgyógyászati Klinika Molekuláris Diagnosztikai Laboratóriumának diagnosztikáit is szolgáltatja. A Semmelweis Egyetem Központi Laboratórium naponta több mint 5000 beküldött páciens mintájával az ország egyik legnagyobb klinikai kémiai laboratóriuma, mely mintaszám lehetővé teszi az egyes paraméterek gyors, validált és pontos meghatározását. A PentaCore Laboratórium több klinikai kipróbálásokat végző (CRO) cég laborpartnere jelenleg is, a farmakológiai kipróbálások laborhátterét laboratóriumunk szolgáltatja, így természetesen a megfelelő akkreditációkkal rendelkezik, melyeket igény esetén rendszeresen prezentálni tudunk.

Információ orvosoknak A biológiai minta levételére lehetőség van laboratóriumunkban is.
Az adott vizsgálatokhoz szükséges mintavételi csőtípus(ok) és szám(ok) tekintetében kérem, hogy előzetesen egyeztessünk.
A minták a laborba már vonalkódozott, a labor által elfogadott Greiner BioOne csövekben kell, hogy érkezzenek. Kérésre beküldőinknek térítésmentesen biztosítunk megfelelő számú és formátumú vérvételi csövet.


A vizsgálatlistában felsorolt vizsgálatok leletátfordulási ideje vizsgálattípusonként változó, az eredményeket email-ben vagy kérésre postai úton továbbítjuk. A minták mellé kérünk egy – csatolt, de a honlapunkról is letölthető - mintakísérő lapot kitölteni. A szolgáltatás ellenértékének rendezése lehetséges egyedi készpénzes illetve bankkártyás módon vagy havi átutalásos elszámolással.

Kérjük érdeklődjön bizalommal elérhetőségeinket, többek közöttt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. vagy a 06-80-69-69-69-es zöldszámon!