Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Tisztelt Kolléga!

Információ orvosoknak Laboratóriumunk akár egyedi akár szerződéses alapon vállalja több mint kettőszáz klinika-kémia paraméter, hepatológia molekuláris biológiai és genetikai vizsgálat, rövid határidejű, pontos meghatározását.

 

  • Amennyiben szakrendelése professzionális laborvizsgálati hátteret keres, kérem keressen meg bizalommal elérhetőségeinken! Laboratóriumi vizsgálatok széles skálájával állunk egészségügyi szolgáltatók, magánrendelések rendelkezésére.

 

  • A PCA3 prosztatarák diagnosztika egyedüli akkreditált Kelet-Európai laboratóriumaként állunk az urológus kollégák és szakrendelések rendelkezésére, a mintavételi-transzport eszközök biztosításán és a mintaszállításon keresztül egészen a személyre szabott laborvizsgálati eredmény elektronikus visszajuttatásáig.

 

  • Klinikai kipróbálások validált laborhátterét illetve kutatási igényeket is ki tudunk szolgálni.


A Semmelweis Egészségügyi Kft. PentaCore Laboratóriuma a Semmelweis Egyetem Központ Laboratóriumának és az I. Belgyógyászati Klinika Molekuláris Diagnosztikai Laboratóriumának diagnosztikáit is szolgáltatja. A Semmelweis Egyetem Központi Laboratórium naponta több mint 5000 beküldött páciens mintájával az ország egyik legnagyobb klinikai kémiai laboratóriuma, mely mintaszám lehetővé teszi az egyes paraméterek gyors, validált és pontos meghatározását. A PentaCore Laboratórium több klinikai kipróbálásokat végző (CRO) cég laborpartnere jelenleg is, a farmakológiai kipróbálások laborhátterét laboratóriumunk szolgáltatja, így természetesen a megfelelő akkreditációkkal rendelkezik, melyeket igény esetén rendszeresen prezentálni tudunk.

Információ orvosoknak A biológiai minta levételére lehetőség van laboratóriumunkban is.
Az adott vizsgálatokhoz szükséges mintavételi csőtípus(ok) és szám(ok) tekintetében kérem, hogy előzetesen egyeztessünk.
A minták a laborba már vonalkódozott, a labor által elfogadott Greiner BioOne csövekben kell, hogy érkezzenek. Kérésre beküldőinknek térítésmentesen biztosítunk megfelelő számú és formátumú vérvételi csövet.


A vizsgálatlistában felsorolt vizsgálatok leletátfordulási ideje vizsgálattípusonként változó, az eredményeket email-ben vagy kérésre postai úton továbbítjuk. A minták mellé kérünk egy – csatolt, de a honlapunkról is letölthető - mintakísérő lapot kitölteni. A szolgáltatás ellenértékének rendezése lehetséges egyedi készpénzes illetve bankkártyás módon vagy havi átutalásos elszámolással.

Kérjük érdeklődjön bizalommal elérhetőségeinket, többek közöttt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a 06-80-69-69-69-es zöldszámon!