Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

"amikor a tumorszöveti mintavétel nem egy opció"

Áttörés a daganatok vizsgálatában! A PentaCore Laboratórium 2017. októberében, hazánkban elsőként, forradalmi vizsgálatot vezet be a tumorok rutinszerűen elérhető genetikai vizsgálatára, amelyhez nem szükséges magából a tumor(szövet)ből mintát venni, hanem egy egyszerű vérvétel is elegendő. És ez jelentősen megváltoztathatja a kezelést, illetve annak eredményességét.

Nem olyan régóta ismert, hogy a tumorokból a véráramba is kerülnek sejtek illetve DNS darabok, ami a mai korszerű technológiával már diagnosztikai szinten is használható a tumorok előrehaladásának, kiújulásának vagy akár gyógyszer érzékenységének a meghatározására - egyszerűen vérvételből.

liquid biopszia

Mit jelent a folyadék-biopszia, miért áttörés a daganatok kezelésében?

I. -egy teljesen új és hatékony diagnosztikai lehetőség a rákos megbetegedésekben.

II. - amikor egy tumor áttéteket képez vagy terjed akkor a tumorszövetből sejtek illetve DNS darabok kerülnek a véráramba.

III. - a PentaCore Laboratóriumban a legfejlettebb laboratóriumi módszerekkel ezeket a vérbe kerülő tumor DNS-eket mutatjuk- és értékeljük ki.

IV. - ugyanazokat az információkat kapja meg a páciens és kezelőorvosa, amiket egy műtéti szövetmintából megkaphatna - egy egyszerű vérvételből.

V. - mivel vérvételből dolgozunk, így az aktuális információkat kapjuk meg, nem a hetekkel, hónapokkal ezelőttit.

Konzultáljon onkológusával, kezelőorvosával az Ön számára hatékony folyadék-biopsziáról, ami mostantól nem egy tudományos fikció, hanem mindennapos diagnosztikai lehetőség, és amely megváltoztatja rövid időn belül a tumorok kezelését világszerte!

A folyadék-biopszia (vagy az angol elnevezésből liquid biopszia) vizsgálatokat jelenleg vagy hamarosan a következő betegségcsoportokra tesszük elérhetővé, rövid határidővel (maximum 5 nap), onkológusi javaslatra:

 

 

Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online!

Laboratóriumunkban elérhető genetikai vizsgálatok
Betegség vagy a gén neve szerint kereshető lista A-tól Z-ig