Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Laboratóriumunk jelenleg több mint kettőszáz klinikai laboratóriumi paraméter meghatározását tudja vállalni a beküldött vagy a helyszínen vett biológiai mintából. A közel teljes klinikai kémiai vizsgálati spektrum mellett, a legalapvetőbb vérkptől kezdve a hormon és tumormeghatározásokon keresztül, olyan világszínvonalú molekuláris biológiai meghatározásokat is végzünk, mint például a PCA3 prosztatarák diagnosztika.

Kérjük kattintson arra a vizsgálatunkra, amelyikről többet szeretne megtudni!
 

Vizsgálatcsomagok

Laboratóriumunk különböző előre összeállított vizsgálatcsomagot is kínál, melyek együttesen jelentősen kedvezőbb áron érhetőek el, mintha a bennük foglalt vizsgálatokat egyedileg kérné meg.

Természetesen ezen csomagok mellé is bármilyen vizsgálat válaszható aktuális labordiagnosztikai kínálatunkból.

Vizsgálatcsomagjainkat most akár 35% kedvezménnyel rendelheti meg!
Pontos árinformációért és csomagokban foglalt vizsgálatok listájáért tekintse át a felsorolt vizsgálatcsomag ajánlatainkat!