Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

A PentaCore laboratóriumban a meddőséggel, mesterséges megtermékenyítéssel ("lombik" vagy in-vitro fertilizáció, IVF) kapcsolatos genetikai és klasszikus laboratóriumi vizsgálatok hazánkban elérhető legszélesebb spektrumát nyújtja ügyfelei és partnerei részére.

A 10 éve folyamatosan fejlesztett, professzionális molekuáris genetikai- illetve egyetemi hátterünk és az évente megújításra kerülő, igen szigorú ISO9001:2015 alapú minőségirányítási rendszerünk szavatolja a megbízható diagnosztikai eredményeket az Ön számára is

happy family 201903

Egyre gyakoribb, hogy a pároknak nehézséget okoz a fogantatás, a várva várt teherbe esés. A meddőség hátterében álló lehetséges okok rendkívül változatosak, amelyek egy igen jelentős része öröklött genetikai eltérésekkel, vagy más, laboratóriumban mérhető okokkal áll szoros összefüggésben. Laboratóriumunkban mind a női, mind a férfi eredetű meddőség kivizsgálásához nyújtunk vizsgálatokat, amelyeket Önnek közvetlen módon vagy az Ön kezelőorvosán, klinikáján keresztül tudunk nyújtani.

Laboratóriumunkban a következő, meddőséggel, IVF kivizsgálással kapcsolatos vizsgálati csomagokat állítottuk össze:

 

 

Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online!

Büszkék vagyunk rá, hogy a PentaCore Laboratórium, mint Magyarország legnagyobb genetikai diagnosztikai centruma a fentebb felsorolt meddőséggel kapcsolatos vizsgálatok mellett közel 3.000 féle genetikai vizsgálatot tud ügyfelei részére maximális megbízhatósággal szolgáltatni, amelyeket a bal oldali menüből érhetnek el, vagy, amennyiben ismerik a vizsgálni kívánt gén megnevezését akkor az itt következő listából is ki tudják választani:

Laboratóriumunkban elérhető genetikai vizsgálatok
Betegség vagy a gén neve szerint kereshető lista A-tól Z-ig