Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

Kedves  Ügyfeleink!

 

Az SE Belgyógyászati és Onkológia Klinikán (1083 Bp. Korányi Sándor u. 2/a) üzemelő PentaCore mintavételi helyünkön

az NNK és a Semmelweis Egyetem Klinikai Központja által meghatározott módon tudjuk fogadni ügyfeleinket.

Ez alapján a páciensek a klinikákra akkor léphetnek be, ha van érvényes védettségi igazolványuk, ennek hiányában 48 óránál nem régebbi negatív SARS-CoV-2 PCR teszt eredményt kérnek belépéskor.

A testhőmérséklet mérése továbbra is érvényben van, valamint a szájat és orrot eltakaró maszk viselése a 6 évnél idősebb páciensek számára kötelező.

 

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 1094 Budapest, Bokréta utca 7. szám alatt található PentaCore Rendelő- és mintavételi helyünkön is az alapvető járványügyi higiénia szabályok érvényben maradtak,

azonban ezen túl más feltételeket nem támasztunk Önök felé, rugalmasan kezeljük a hozzánk forduló ügyfelek igényeit.

Kérjük, hogy időpontegyeztetéskor forduljanak bizalommal munkatársainkhoz, akik a legjobb megoldást keresik meg az Önök számára a mintavételek vagy az orvosi konzultációk lebonyolításához.

 

Megértésüket tisztelettel köszönjük!

PentaCore Laboratórium