Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

 

A PentaCore Laboratóriumban elérhető a SARS-CoV-2 koronavírus tüskefehérje (Spike protein, azaz S-fehérje) receptorkötő doménja (RBD) ellen termelődött ellenanyag vizsgálata, az analízis ELISA módszerrel Roche nagylaboratóriumi rendszeren történik. 

Az RBD ELISA teszt a vérben keringő semlegesítő antitest (ellenanyag) szintet méri. Tehát képes meghatározni, hogy valaki védett-e a koronavírussal szemben.

A tudomány mai állása szerint az RBD ELISA a legmegbízhatóbb módja a pontos ellenanyagszint mérésnek, mind a fertőzésen átesettek, mind pedig az oltottak esetén

Az RBD ELISA vizsgálat különlegessége, hogy az oltás utáni védettségi szintet is képes meghatározni, amelyet a hagyományos módszerek nem mutatnak ki. Bármely oltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, Sinopharm) esetén alkalmazható!

Az RBD ELISA vizsgálati eredmények (lelet) értelmezéséhez kattintson az alábbi linkre:

https://www.pentacorelab.hu/hirek/419-a-covid-elisa-vizsgalati-eredmenyek-ertelmezeserol

 

Az RBD ELISA vizsgálatra bejelentkezni a 06-80-69-69-69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet. 

Mintavételi napok: kedd és csütörtök

Kövessék híreinket a legfrissebb információkért!