Büszkék vagyunk arra, hogy a PentaCore Laboratórium már 13 éve Magyarország meghatározó molekuláris genetikai laboratóriuma.

 LRPentacore10833

Laboratóriumunkban magasfokú biztonsági intézkedések mellett maximális pontosságú direkt COVID-19 víruskimutatást (vírus RNS kimutatás) is végzünk, amelyet nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink egy többszörösen redundáns és megfelelően validált munkafolyamatban végeznek el.

A PentaCore Laboratóriumban PCR vizsgálathoz mintavétel jelenleg privát páciensek részére nem érhető el, de nagy örömmel mutatjuk be azon partnereinket, amely jellemzően magán egészségügyi intézményeknél az általunk betanított, a helyes mintavételt végző szakemberek dolgoznak, és az ott levett mintákat speciálisan képzett egészségügyi szállítóval a mi laboratóriumunkba juttatják el.

 

Kapacitásunk erejéig várjuk egészségügyi szolgáltatók vagy olyan vállalatok/cégek jelentkezését, amelyek érdeklődnek COVID-19 PCR minta beküldéssel vagy akár helyszíni mintavételezéssel kapcsolatban. A nagypontosságú PCR meghatározás mellett az egyik legpontosabb szerológia gyorstesztünket is ajánljuk leendő professzionális partnereink részére, akár cégre szabott csomagban is.

A vizsgálattal kapcsolatban felmerülő további kérdésekre szakembereink készséggel válaszolnak. Hívják bizalommal ingyenes zöld számunkat: 06 80 69 69 69 vagy keressenek e-mailben: info[kukac]pentacorelab.hu

 

Partnereink:

Istenhegyi Klinika

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/b

További információ az Istenhegyi Klinikáról a linkre kattintva olvasható

Da Vinci Magánklinika

7635 Pécs, Málics Ottó utca 1

További információ a Da Vinci Magánklinikáról a linkre kattintva olvasható

Duna Medical Center

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7

További információ a Duna Medical Centerről a linkre kattintva olvasható

 

 

Az alábbi linken egy, a teljes és helyes mintavételt is bemutató kisfilmet tekinthetnek meg.

ISTENHEGYI Dr.kollar