Büszkék vagyunk rá, hogy az Estée Lauder és a PentaCore Laboratórium 2017-től közvetlenül is együttműkődik az emlőrákkal kapcsolatos figyelemfelhívó és tájékoztató kampányban, amelyhez kapcsolódóan most 25% kedvezménnyel és egy ajándék prémium minőségű kozmetikummal érhető el a legnépszerűbb emlőrák genetikai diagnosztikánk.

Estee Lauder WH

PentaCore emlorak logo rozsaszin

A kampány fő célja, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa a nőket az emlőrákról, valamint tudatosítsa az önvizsgálat, évenkénti szűrővizsgálat, mammográfiai és genetikai vizsgálatok fontosságát a betegség korai felismerésében. A kutatásoknak és a mellrák ellenes figyelemfelhívó kampányoknak köszönhetően a mellrák korai felismerése és gyógyulás esélyei ma már sokkal jobbak, mint ezelőtt. A National Breast Cancer Awareness Month (NBCAM) mozgalom, a mellrák elleni harc jelképe 1993-tól a már jól ismert rózsaszín szalag.

A PentaCore Lab vezető genetikai laboratóriumként elkötelezett az öröklődő emlő- és petefészekrák korai felismerésében és diagnosztikájában. Célunk, hogy minél többen értesüljenek az emlőrák genetikai vizsgálatainak lehetőségéről, továbbá szakszerű segítséget kapjanak a géntesztek szükségességéről, előnyeiről és korlátairól a családtervezésben vagy a betegség kezelésében.

estee lauder advanced night repair 30ml

Breaston-BRCA - (a BRCA1 és BRCA2 gének TELJES bázissorrendjének meghatározása) most 25%-al kedvezőbb, 149.000 Ft helyett 111.000 Ft áron érhető el;

Breaston-Extended - (a BRCA1 és BRCA2 gének mellett további 15, az emlő- és petefészekrák kialakulásában szerepet játszó gén teljes bázissorrendjének meghatározása) most szintén kedvezőbben, 299.000 Ft helyett 249.000 Ft áron érhető el;

+ ajándék exkluzív Estée Lauder kozmetikumot (30 ml Advanced Night Repair) adunk minden, a PentaCore Laboratóriumba októberben erre a vizsgálatokra közvetlenül bejelentkező privát ügyfelünknek.

A genetikai konzultációra való előjegyzéssel kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: (06 1) 696-12-96 vagy (06 80) 69-69-69 ingyenesen hívható zöld szám.

Ez a kiemelt akciónk 2017. október 1-től 31-ig érvényes.