Koronavírus tájékoztató

 

 

Fontos bejelentés!

2020.03.27.

Tisztelt Pácienseink!

A 2020. március 28 - április 11. között érvénybe lépő kijárási korlátozás az alábbiak szerint érinti a PentaCore Laboratóriumot: 

-        Továbbra is kérjük pácienseinket, hogy csak az előzetesen egyeztetett és visszaigazolt időpontra érkezzenek Laboratóriumunkba mintavételre, hogy ezzel is fenn tudjuk tartani a korábban már bevezetett, a járványügyi veszélyhelyzetnek megfelelő ügyfélkezelési rendünket.

-        Kérjük, az e-mailben kapott mintavételi visszaigazolásokat minden esetben őrizzék meg, hogy ennek felmutatásával igazolni tudják a lakhelyelhagyás célját.

-        Laboratóriumunk ezentúl is mindent megtesz annak érdekében, hogy a szükséges egészségügyi szolgáltatásokat Önöknek továbbra is biztosítani tudja a higiénia szabályok betartásával és betartatásával a PentaCore Laboratórium Genetikai Szakrendelőjében (1094 Bp, Bokréta utca 7-9.).

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tisztelettel: PentaCore Laboratórium

 

Kapcsolattartás!

2020.03.24. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel a szolgáltatásainkra vonatkozó információért, kérjük hívják a     06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöld számunkat vagy érdeklődjenek e-mailben: info[kukac]pentacorelab.hu 

A vizsgálatokhoz minden esetben előzetes egyeztetés, időpontfoglalás szükséges! 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

  

Fontos információk!

2020.03.19.

Ezúton szeretnénk értesíteni kedves ügyfeleinket, hogy 2020.03.19.-től, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján működő telephelyünkön általános, rutin kémiai, hormon, tumormarker, vérkép, vizelet és egyéb központi laboratóriumi vizsgálatokat, valamint mintavételt nem végzünk. Ennek kapcsán általános laboratóriumi szolgáltatásunk határozatlan ideig szünetel!

 

Ez az intézkedés nem terjed ki a genetikai vizsgálatokra és a Panorama szűrőtesztre. Ezen szolgáltatások az előírásoknak megfelelően, a higiénia szabályok betartásával továbbra is biztosítottak a PentaCore Laboratórium Bokréta utca 7. szám alatti rendelőnkben.

 

A fertőzés megelőzése érdekében a rendelőben és a laboratórium egyéb helyiségeiben nagy teljesítményű légtisztítót, valamint ózongenerátort használunk. Nekünk az önök és munkatársaink egészsége a legfontosabb! 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Mindig naprakészen!

2020.03.18.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni önöket, megelőzése érdekében nagyteljesítményű légtisztítókat és ipari ózongenerátorokat üzemeltettünk be, a tiszta, vírus mentes levegő érdekében.

Egyúttal folyamatosan fertőtlenítjük a PentaCore Laboratórium helyiségeit, hogy pácienseinket a legbiztonságosabb és leghigiénikusabb környezetbe tudjuk fogadni.

 A PentaCore Laboratórium folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos hazai és nemzetközi helyzetet, és megteszi a laboratóriumon belüli szükséges intézkedéseket.

Köszönjük a figyelmüket!

 

Mai beszámolónk!

2020.03.17.

A PentaCore Laboratórium dolgozói számára fontos, hogy a koronavírus miatt kialakult járvány ideje alatt is a legjobb és legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtsa pácienseinek.

 Ennek érdekében mindent megteszünk, hogy az előírásoknak megfelelően naponta többször speciális fertőtlenítőszerrel fertőtlenítsük rendelőnket, és egyéb helyiségeinket.

Kérjük Önök se feledkezzenek meg a lakóhelyük fertőtlenítéséről és a helyes kézmosás szabályairól.

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Mai híreink!

2020.03.16.

A PentaCore Laboratórium továbbra is fogadja a Bokréta utcai Genetikai Szakrendelőjében az előzetesen regisztrált pacienseket, azonban a koronavírus által kialakult járványhelyzet miatt a nagyfokú elővigyázatosság jegyében az alábbi változtatásokat vezetjük be:

  • az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) rendeletmódosításai alapján csökkentjük az orvos-páciens találkozókat, így azon esetekben, amikor megoldható, telefonon vagy Skype-on keresztüli online tanácsadást vezetünk be (a Skype elérhetőséget kollégáink telefonon adják meg),


  • a WHO által javasolt szabályok alapján a személyes konzultációk idejét 15 percre minimalizáljuk, az ügyféltérben 2 méteres távolságban kihelyezett székeken lehet várakozni szükség esetén,


  • minden ügyfél után egy gyors fertőtlenítést végzünk a rendelőben – ezzel is növelve a páciensek és munkatársaink biztonságát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Tisztelt Pácienseink!

2020.03.15.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel március 16-tól csak a vizsgálatra érkezett pácienseinket tudjuk beengedni kizárólag az előre lefoglalt időpontban! Kérjük, hogy a kísérők kinn, például az autóban várakozzanak! Mindemellett kérjük a bejelentkezési időpontok igen pontos betartását, mivel törekszünk arra, hogy ne legyen jelentős találkozás pácienseink között, tehát a rendelésen jobbára csak egyedül legyen az ügyfelünk. Az mind az Önök, mind munkatársaink biztonságát szolgálja. 

Megértésüket köszönjük!

 

PentaCore laboratóriumi tájékoztató

2020.03.12.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. március 12-én Magyarországon bejelentett veszélyhelyzet jelenleg NEM korlátozza a PentaCore Laboratórium mindennapi működését. Jelenleg fel vagyunk készülve, így laboratóriumunk a normál munkarend szerint, a kiemelt higiéniás utasítások maximális betartása mellett fogad ügyfeleket és mintákat.

A laboratóriumunkban a munka- és egészségvédelmi intézkedések mellett, az üzleti folyamatok biztosítása érdekében megfelelő eljárásrendet vezettünk be, felkészültünk a vírus terjedése kapcsán kialakuló esetleges válsághelyzetre, így minden munkafolyamatunk jelenleg is teljes biztonságban zajlik. Mintavételi helyeinken biztosítani tudjuk a magas szintű aszeptikus feltételeket, elegendő fertőtlenítő és védő felszerelés áll rendelkezésünkre.

A korábban vállalt és megkezdett vizsgálatainknál a leletátfordulási határidőt további értesítésig laboratóriumunk tudja tartani.

A PentaCore Laboratórium koronavírus tesztelésre mintát nem vesz, ilyenfajta vizsgálatot nem végez.

Továbbá szeretnénk minden Ügyfelünket megkérni, hogy fokozott körültekintéssel járjon el, náthás, beteg tüneteket észlelve inkább halassza a mintavételt egy későbbi időpontra.

Itt látható a WHO (World Health Organization) és OGYEI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) által készített tájékoztatókat a vírusfertőzés tüneteiről, a megelőző lépésekről és egy rövid videót a helyes kézmosás szabályairól.

Az időközben kialakuló esetleges munkarendbeli vagy szolgáltatásbeli változásokról folyamatosan, és időben fogunk tájékoztatást adni az Ügyfeleink részére.

Köszönjük a bizalmukat!

Tisztelettel:

PentaCore Laboratórium

 

 

Képkivágás 2Képkivágás