Felhívjuk figyelmüket, hogy a PentaCore Lab Kft. PentaCore laboratóriumának vizsgálatait és szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük! A szüneteltetés nem érinti a Panorama, Horizon, Vistara és "Signatera követő" vizsgálatokat, azokra bejelentkezni továbbra is a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöldszámunkon lehet!

A PentaCore Laboratóriumban jelenleg a világon egyik legszélesebb körű géndiagnosztikai szolgáltatási paletta érhető el. Kezdve az ismertebb mutációk meghatározásától, a teljes gének bázissorrendjének meghatározásán át, hazánkban elsőként szolgáltatjuk a teljes emberi "kódoló genom" (exom) szekvenálását is. Kiemelt vizsgálataink a következők:

 

Jelenleg több, mint 3.000 különböző géndiagnosztikai meghatározás érhető el, gyakorlatilag minden ismert genetikai hátterű betegséggel kapcsolatos vizsgálatot el tudunk végezni. Minőség és megbízhatóság mindenekelőtt: a PentaCore Laboratórium szigorú belső minőségbiztosítása mellett külső, független, az európai normáknak megfelelő minőségértékelését az Európai Molekuláris Vizsgálatok Minőségirányítási Hálózata (EMQN) és a QualiCont In Vitro Diagnosztikai Minőségellenőrzés végzi.

Palettánkon jelenleg rutinszerűen szereplő vizsgálatok betegség és vizsgálatcsoportonként felsorolva itt találhatóak:

 

 

Az eddig felsorolt, kiemelt vizsgálatok mellett gyakorlatilag bármely géndiagnosztikai meghatározásra van megoldásunk. Az alábbi gombra kattintva egy részletes, kereshető gén-, illetve betegséglistát tud megtekinteni. Amennyiben ezek között sem találja az Ön által vizsgálni kívánt gén/öröklődő genetikai betegséget vagy bárminemű kérdése van a vizsgálatokal kapcsolatban, akkor kérem, keresse munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén.


Laboratóriumunkban elérhető genetikai vizsgálatok
Betegség vagy a gén neve szerint kereshető lista A-tól Z-ig