THYREON PREDICT

THYREON™ és THYREON-PREDICT™

Pajzsmirigy „hideg” göb genetikai vizsgálata a PentaCore laboratóriumban!

A mai korszerű diagnosztikai eszközökkel a lakosság 25-50%-ban lehet kimutatni kisebb-nagyobb göböket a pajzsmirigyben. Az ún. „hideg” göbök (olyan göbök, amelyek izotópot nem dúsítanak) 5-10%-ában lehet daganatos elváltozást találni az idő múlásával. Azt, hogy melyik göbben keletkezik majd daganat, ma még nem lehet teljes biztonsággal megmondani.

A PentaCore Laboratórium által kifejlesztett vizsgálat a nemzetközileg elfogadott és ajánlott négy gén eltéréseit (mutációit) analizálja, és ez alapján közel 70%-os pontossággal tudja megbecsülni a rákos folyamat kialakulásának valószínűségét. Amennyiben ez a kockázat nagy, a göb műtéti eltávolítása javasolt, és így biztonsággal megelőzhető a daganat későbbi megjelenése.

A vizsgálat abban az esetben is segítséget nyújt, ha a daganat már kialakult, mert ebben az esetben a kezelés mikéntjéhez ad hasznos információt (milyen műtét történjen, milyen utókezelés legyen, stb.).

Ezen genetikai panel vizsgálatára Magyarországon kizárólag a Semmelweis Egyetemen működő PentaCore Laboratóriumban van lehetőség.

A webbeteg.hu oldalon kollégántól megjelent cikk: "Szerzett génhibák a pajzsmirigy daganatok hátterében".

Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

  • ThyreonTMÁr: Ft
  • Thyreon PredictTMÁr: Ft
 
Vissza a vizsgálatokhoz