Left
Right
Prenatális MAGZATI SZŰRÉS
ANYAI VÉRBŐL

Komplex genetikai tesztek a betegségek megelőzése, az egyénre szabott kezelések és a korai felismerés érdekében.

  • ÖRÖKLŐDŐ GENETIKAI BETEGSÉGEK A veleszületett rendellenességek és betegséghajlamok genetikai diagnosztikája. Tovább
  • HUMÁNGENETIKAI KONZULTÁCIÓ A géndiagnosztikai szolgáltatásokat megelőző tanácsadás és a vizsgálati eredmények ismertetése. Tovább
  • SZEMÉLYRE SZABOTT DAGANATTERÁPIÁS VIZSGÁLATOK Személyre szabott onkológiai kezelésekhez szükséges diagnosztikai vizsgálatok. Tovább
  • ÁLTALÁNOS LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOK Rutin klinikai kémiai, vérkép, vércsoport, véralvadás, vizelet, hormon, tumormarker vizsgálatok és vizsgálati csomagok. Tovább
  • Öröklődő GENETIKAI BETEGSÉGEK
  • Humángenetikai KONZULTÁCIÓ
  • Személyre szabott DAGANATTERÁPIÁS VIZSGÁLATOK
  • Általános LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOK
Híreinkből Összes hírünk

A PentaCore Laboratórium Magyarországon egyedülálló, ügyfélcentrikus, labor- és genetikai vizsgálatokat kiemelt minőségben végző laboratórium, amely Budapesten, a Semmelweis Egyetem I.sz Belgyógyászati Klinikáján érhető el. Széleskörű privát laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatásunk mindenki számára szabadon elérhető, a vizsgálatok elvégzése előtt előzetes orvosi beutaló ajánlott, de nem szükséges.Célunk az egészségtudatos társadalom előmozdítása.

MELANOMA LIQUID BIOPSZIA

meghatározás a PentaCore laboratóriumban!

2017. október 2-tól elérhető vizsgálat.

Az bőrrákok vagy más néven melanómák kezelésében az elmúlt években elterjedőben vannak az úgynevezett személyre szabott, célzott daganatterápiák. Az ilyen típusú onkológia kezelések előtt a daganatszövet genetikai meghatározása szükséges, mivel egyes gyógyszereket csak bizonyos genetikai elváltozások (mutációk) megléte esetén lehet alkalmazni, más terápiáknál ez pont fordítva van, ki kell zárni bizonyos mutációkat azért, hogy az adott célzott daganatterápia alkalmazható legyen.

melanoma

Melanómák esetéban az ún. BRAF gátló gyógyszerek használata előtt a vizsgált gén a BRAF, amelyben mutációkat szoktak meghatározni. Ezt a gént általában a műtét során eltávolított szövetből határozzuk meg, ám a folyadék-biopszia egy merőben új, gyorsabb és sokkal korábban is alkalmazható eszközt adott az onkoterápiával foglalkozók kezébe.

A PentaCore Laboratóriumban melanómák esetében a következő, vérből elvégezhető folyadék-biopsziás meghatározások érhetőek el.

BRAF génmutációk meghatározása vérből: 149.000 Ft

Vizsgált gének, mutációk:

ctBRAF 5 db mutáció a 600-as kodonon (exon 15)

A PentaCore Laboratóriumban történő mintavétel után a meghatározást és a kiértékelést maximum 5 munkanapon belül elkészítjük.

Kérjük konzultáljon kezelőorvosával, onkológusával, hogy az adott esetben mely vizsgálat javasolt, melynek van gyakorlati haszna.


Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

  • Minta genetika Ár: Ft
 
Vissza a vizsgálatokhoz

 

TÜDŐRÁK LIQUID BIOPSZIA

meghatározás a PentaCore laboratóriumban!

Bevezetés alatti vizsgálat. Laboratórimunkban 2018. első negyedévétől lesz elérhető a rutin napi diagnosztikában az EGFR gén mutációit vizsgáló folyadék-biopszia, amely egy egyszerű vérvételből határozza meg a gyógyszerekkel célozható vagy az adott terápia hatékonyságát befolyásoló mutációkat tüdőrák diagnosztikában és terápiában.

tudorak

Hamarosan friss információk lesznek elérhetőek.


Amennyiben Önt érdekli ez a vizsgálat, kérjük, hívja bizalommal a 06-80-69-69-69-es ingyenes számot, vagy érdeklődjön online !

  • Minta genetika Ár: Ft
 
Vissza a vizsgálatokhoz