Jognyilatkozat

Minden jog fenntartva!

 

PentaCore Laboratórium

© Copyright 2008-2016

Ezen oldalak tartalmát a PentaCore Laboratórium felügyeli.
Fenntartjuk a Web rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül.

Az oldalakon olvasható anyagok betegtájékoztatási, oktatási, kutatási, és a PentaCore Laboratórium pácienseinek és érdeklődőinek kapcsolattartását megkönnyítő adatokat tartalmaznak.

Az információk tulajdonjogáról

Kijelentjük, hogy a PentaCore Laboratórium (és partnereink) birtokolják a rendszerünkben található információkat.

A PentaCore Laboratórium oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket kollégáiknak, pácienseiknek, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatatása is.

Tilos azonban eltávolítani a böngészett és/vagy a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése.

A publikált anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A PentaCore Laboratórium weboldalának üzemeltetője a PentaCore Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft. (cégjegyzék:01-09-907101, adószám: 14240302-2-43, EU adószám: HU14240302, székhely: 1094 Budapest Bokréta u. 5., laboratóriumi telephely: 1083 Budapest Korányi Sándor u. 2/a, ügyvezető: Dr. Kósa János, telefon: 06-1-696-1296) mely a Semmelweis Egyetem kimondottam a színvonalas magánellátásra létrehozott Semmelweis Egészségügyi Szolgáltató Kft szerződött laborpartnere.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A PentaCore Laboratórium Internet oldalai nem csak szakemberek számára készültek, betegtájékoztató anyagok is elérhetőek lapjainkon keresztül.

Kijelentjük, hogy a Web-rendszerben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.

A PentaCore Laboratórium semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.

Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

JOGNYILATKOZAT és ADATKEZELÉS

A PentaCore Laboratórium, mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében a kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

A PentaCore Laboratóriuma és informatikai háttérszolgáltatója az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.


Impresszum

Tulajdonos és weboldal üzemeltető: PentaCore Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Székhelye: 1094 Budapest, Bokréta u. 5.
Cégjegyzékszáma: 01-09-907101
Adószáma: 14240302-2-43
Képviseli: Dr. Kósa János ügyvezető igazgató


Tárhely szolgáltató: SG Hosting Inc.
Székhelye: 901 N. Pitt St, Suite 325, Alexandria, 22314 VA, USA